Bygga / Renovera Badrum

Börjar det bli dags att renovera badrummet?

Vi behöver alla lugn och avslappning i vardagen, och badrummet ska vara en fristad där kropp och sinne kan få slappna av i dessa prövande tider.
För att uppnå verklig mysfaktor i ett badrum krävs det att allt från val av klinkers till handfatets utformning harmoniserar med varandra.

Tidlös estetik
Spotlights och krukväxter i all ära, men det som får ett badrum att kännas sådär riktigt traditionellt och lyxigt är kaklade väggar. Det finns många olika kakel att välja mellan, de som inger varm hemtrevnad och är mörkt gröna, blå eller bruna, eller de ljusare som ger en klar och renande känsla.
Vi kan utföra tätskiktsarbete av högsta kvalité i både badrum och tvättstugor.

Vardagslyxen i fokus
Golvvärmeslingor under klinkerplattor, det är riktigt vardagslyx för fötterna!
Det behöver inte alls kosta skjortan om ni vänder er till kunniga hantverkare som kan anpassa golvvärmelösningar efter era ändamål.

Skräddarsydda lösningar
Hela golvytan i ett badrum behöver inte vara uppvärmd, utan det är i duschen och framför handfatet man spenderar mest tid, så det är där man placerar värmen, ifall det eftersträvas ekonomiska lösningar.

Likväl behöver inte hela badrummet kaklas. Det kan ge ett avslappnande intryck att kakla halva väggen ljus, och sätta mörk våtrumstapet på den övre halvan, som en natthimmel över vita klippor.
Det har även blivit populärt på senare år med en kaklad fondvägg.

Hantverkare att lita på
Vi är experter på att installera kvalitetssäkra och långlivade våtrumsdetaljer. Med många års erfarenhet i branschen har vi lärt oss vad kunden efterfrågar: Ett personligt bemötande och skräddarsydda lösningar som håller högsta kvalité.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter efter era behov och önskemål.
Vårt verksamhetsområde innefattar Götene, Källby, Skara, Lidköping, Mariestad och Skövde, med omnejd.

Certifierade av BKR
Vi har år efter år fortsatt leva upp till de stränga krav som BKR (Byggkreamikrådet) ställer på hantverkare och plattsättare.

Ni kan läsa mer om BKR:s kvalitéstandard här: https://www.bkr.se/utbildning/hur-blir-man-vatrumsbehorig/

Tveka inte att höra av er till oss med frågor eller offerter:
Kontakta oss

Kontakta oss

Rulla till toppen